Mona gjør seg klar til sommeren

Lindmark Frisør  –  Hamar  Tlf: 62 52 33 20 Frisør: Helge.

Mona satte seg i stolen med godt håp om å få en lettstelt sveis

Tørt , sprøtt hår med lite fuktighet, og en god slump hjemmefarge var en utfordring.

 

IMG_5357Håret hennes var hjemmefarget en del ganger,og var mettet med pigmenter.Og da blir håret nærmest helt svart i spissene.Skjellaget i håret har også da en tendens til å bli mer åpent enn vanlig, og håret både er, og virker tørt. Håret klarer ikke å holde på fuktighet.

 

 

 

 

 

 

IMG_5363

 

 

 

 

 

 

 

For å få et bedre utgangspunkt for videre behandling, ble det satt inn en svak avfarging for å tappe ut overflødige, og alt for mørke pigmenter i håret. Slike akkumulerte farger er ofte vanskelige å bli kvitt, og dessuten er det ofte masse røde pigmenter i slike hår. Og det kommer til syne i det øyeblikket man begynner å fjerne noe av overskuddsfargen.

Her var hensikten å få et lysere hår, og selv om det ikke er gunstig å starte fargebehandling med «gulrothår», så er det tross alt bedre enn å beholde de svarte spissene.I den mørke fargen hun hadde, var det lagt inn litt lysere striper fra før.Disse stripene ble da enda lysere, og enda gulere ved avfargingen.

 

 

 

 

 

 

IMG_5377

 

IMG_5378

 

 

 

 

 

 

Håret hennes ble klippet i nakken det som måtte klippes. Slitt, tørt og uten evne til å holde på styling og stylingprodukter. Hun hadde skillet vel mye mot midten av hodet. Det ville vært ønskelig å flytte skillet  litt lenger ut på siden pga ansiktsformen, men på grunn av vekstretningen, var det ikke praktisk å flytte skillen (delet). Håret ville i alle fall ha sklidd tilbake til utgangspunktet.

 

Ettersom en slik hårkvalitet som hun har, er tørr og litt «frizzy»,

vil håret bli bredere i fasongen enn mange andre hårtyper ville blitt.

Derfor var det et poeng her å ikke klippe håret for kort.

Rett og slett for å få dratt fryisyren så langt ned som mulig.

For å unngå at håret blir en «boks».

 

Derfor ble håret klippet kortere akkurat over skuldrene, med en bue ned på begge sider. På den måten var det mulig å gradere frisyren litt, for å smalne inn på siden.

IMG_5394

 På bildet over er håret fønet med rundbørste, for å rette det ut litt.

IMG_5428IMG_5456

Fargene hennes fra før var altså mørke i spissene, og mange ubestemmelige farger mellom der og etterveksten. Hun kler kalde farger, og valget var enkelt. Det ble brukt en mørkebrun naturfarge, blanget med masse lilla pigmenter.

For å nøytralisere ut alle de røde pigmentene, skal det ganske kraftig kost til for å få en farge kald, på et slikt underlag.

.

IMG_5430

For å gjøre fargen mer interessant , ble det lagt inn kobber striper som effektfarger. Ingen av stripene ligger i overhåret, ettersom vi hadde ønske om å fa effekter som «dukker opp» her og der. Og det forandrer seg etter måten håret blir stylet på.

 

 

 

 

 

Mona er ei naturlig jente som krever en naturlig sveis.

IMG_5433

Håret fikk en god omgang med fuktighetsbindende kur, Glansen øker ytterligere, og ingen skulle tro at håret hadde vært i ytterste nød.

Hårfargen som er brukt innholder store mengder pleistoffer, og det gjør også sitt til at håret ser blankt og sunt ut..

IMG_5448

Håret er krøllet med rettetang, og metoden gjør at håret får en tilfeldig krølltegning som virker litt «rotete», men allikevel velpleid.

IMG_5452

 

IMG_5458

 

IMG_5480

 

IMG_5485

lindmark frisør – Helge.

Bestille time ONLINE.   Klipp og farge.  Våre priserLes om våre PAKKER.  Hårkurer meny. Våre fargebehandlingerBildegalleri. Trender. Lindmarkkortet.
  Du kan like oss på facebook ved å trykke på knappen under!
Ved å trykke LIKER-knappen på siden vår, kan du følge med på hva vi legger ut.
                  Vi håper at du har nytte og glede av oppdateringene!

 

 

 

 

 

Comments for this post are closed.