Herrehår i fokus.

 


HERREHÅR I FOKUS

Den mest trendy frisyren du kan ha akkurat nå er en kort og klassisk frisyre. Be frisøren beholde 2-5 cm på sidene og 5-10 cm lengde oppå. Klippen kan allikevel varieres og tilpasses spesielt til deg. Vi viser deg to av stilene du burde se nærmere på.

V14_Herrehår_fokus_KMS_2

 

POLISHED: Frisyren oser av selvsikkerhet og gir deg en edgy fremtoning, samtidig som den passer like godt til dress som fritid. Hvis du vil gi frisyren et litt større særpreg – barber en tynn stripe i skillen. Dersom du har veldig krøllete eller tynt hår, er ikke dette den beste frisyren for deg. Hodebunnen kan nemlig bli synlig igjennom håret, spesielt på mørkt hår.

Styling hjemme: 
Hvis håret ditt former seg lett, velg HAIRPLAY design wax. Trenger du noe som holder det mer på plass anbefaler vi HAIRPLAY gel wax, som gir noe mer hold til frisyren og en wet-look-følelse. Gre produktet på plass med en kam, da en børste ofte kan gjøre håret stripete.

V14_Herrehår_fokus_KMS_1

UNDONE: Looken gir deg et perfekt, ungt og lekent utrykk og viser at du ikke tar deg selv for høytidelig. Behold lengdene i luggen og legg gjerne inn noe lysere toner i overhåret hvis du tør å ta stilen helt ut. Føn håret om du ønsker mer fylde. Spør frisøren om å gi deg litt støttehår, slik at du får en gode pase for tekstur. Ikke velg denne frisyren hvis håret ditt er veldig stritt, da det vil bli vanskelig å style. Et alternativ kan være å ta en teksturbehandling – spør frisøren om råd.

Styling hjemme: 
Påfør HAIRPLAY messing creme i vått hår før du tørker det. Dette vil gi en følelse av mer hår. Spray HAIRPLAY playable texture i tørt hår som avslutning. Dette er en spray som ikke gjør håret for stivt og samtidig beholder et tilfeldig utrykk. Ønsker du en mattere look kan du i stedet for avslutte med sprayen HAIRPLAY dry wax.

V14_Herrehår_fokus_1

Foto: Bulls Kilde: En av våre samarbeidspartnere: Tendenz.net

 

Comments for this post are closed.