Hairextention Lindmark Frisør

Mange ønsker seg lengre hår og tykkere hår.

Mange ønsker at spareperioden skal bli kortere.

Hairextention kan løse dette for deg.

Punktextention er både varig og lett å stelle.

 

 

 

Hairextention Lindmark Frisør

Modellen her har fått 20-30 cm lengre hår. Det er brukt 80-100 extentions, både for å få det langt nok og for å få  nok fylde.

Extensionhåret som er brukt her er ekte hår, og kan dermed farges som vanlig hår. Det kan også brukes alle typer varmeverktøy på dette håret med godt resultat.

Modellens vanlige hårfarge er mellombrun naturfarge.
Her er det derfor lagt inn farger som gjør håret spennende og lekkert. Fargen som er brukt innholder mye pleiestoffer, og vi får den blanke oveflaten i håret.

Ekstension får du i alle mulige farger. Så det er garanert en farge som passer nettopp ditt hår. Hvis ikke så er det mulig å farge det, for å få best mulig resultat.

Det anbefales å ikke ha exstension mer enn 6mnd. alt etter hvor fort håret ditt vokser og hvordan du behandler det. Når du skal fjerne håret må du til salongen. Der bruker vi et middel som enkelt og skånsomt fjerner håret.

 

 

 

IMG_5647_1

Hairextention Lindmark Frisør

 

På hairextention – hår brukes speielle shampoer og pleiemidler for å opprettholde glansen og elastisiteten i håret.
Vi har en egne produkter som er for extensions, som heter «Aragan for you». Det er tre produkter i denne serien, shampoo, kur og oil. Kuren kan brukes som en conditioner. Håret blir blank og myk av disse produktene, og vi vil anbefale disse produktene hvis du skal ha extension. Produktene passer til alle hårtyper.

Extention kan også benyttes for å lage lengre pannehår, feks i en spareperiode.

Pris for extentions er ca kr. 85,- pr. streng. På dette håret er det brukt ganske mange, og prisen for denne hårforlengelsen vil være ca. 6000,-

I tillegg kommer eventuelle fargebehandlinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments for this post are closed.