Enkel sommerflette

Lindmark Frisør  – Hamar

En enkel tvinneflette. Passer til late sommerdager.

JOICOs glamorøse tvinneflette – den letteste reisefrisyren noen sinne!

1-airport-hairstyle-ideas

Når man er på reise ønsker man alt annet enn å styre med frisyren, men alle trenger litt variasjon fra den typiske hestehalen eller ballerinaknuten innimellom. Hvorfor ikke prøve denne lave tvinnefletten? Den er både glamorøs, enkel å få til og komfortabel under flyturen (så slipper du at strikken på hestehalen er i veien for å lene hodet tilbake og sove) – i tillegg vil den gi deg myke bølger som vil se flotte ut dersom du ikke har tid til å style håret før du setter kursen mot stranden eller middag ved ankomst. Overbevist? Sophie Elkus fra bloggen AngelFoodStyle og JOICOs hårstylist, Eric Mayers, viser deg hvordan du får looken i 5 enkle trinn på kun 5 minutter.

DETTE TRENGER DU:

2-hair-how-to-joico

3-how-to-joico

01
Børst håret tilbake i en lav hestehale og fest med en gummistrikk. Spray over kronepartiet med POWER SPRAY for å holde de små hårene på plass. Bruk en dråpe SUPER SHINE i hendene og gni produktet gjennom lengdene i hestehalen. Deretter lager du to like store seksjoner og begynner å vri den ene seksjonen vekk fra den andre.

5-airport-hairstyle-ideas

02
Trekk den vridde sekjonen under hestehalen og til motsatt side mens du har et godt grep for å få vridningen fast og tett. Bruk med SUPER SHINE dersom du trenger dette for å holde alle hårene på plass under tvinningen.

6-airport-hairstyle-ideas

03
Tvinn den andre seksjonen i motsatt retning. Trekk denne seksjonen i motsatt retning av den andre seksjonen slik at de begynner å lage en X-form.

7-airport-hairstyle-ideas

04
Repeter trinn 2 og 3 hele veien ned hestehalen mens du vrir seksjonene i hver sin retning.

8-airport-hairstyle-ideas

05
Fest håret med en gjennomsiktig gummistrikk og spray over tvinnefletten med POWER SPRAY for hold. Klipp av den øverste gummistrikken ved bruk av saks og en hårnål som vil hjelpe deg med å separere strikken fra håret.

9-airport-hairstyle-ideas

Voila! En tvinneflette som er klar for en dag på reise. Kombiner den med en myk skjorte, luftige og løse bukser, tøysko eller sandaler og et stort skjerf for det perfekte reiseantrekket!

 

what-to-wear-to-the-airport

Bluse: Ganni
Bukse: Topshop
Veske: Michael Kors
Sandaler: Stockholm DG
Skjerf: Holzweiler

Kilde: Joico.com og The Zoe Report

Tekst av MONICA  ⁄ 

Kategorier: Joico, Stylingtips, Tende

Comments for this post are closed.