Behandlingspakker

 BehandlingLindmarkFrisorHamar

Nyhet hos oss.

Vi forbedrer vårt tilbud til våre kunder. Introduksjonen av våre behandlingspakker er en nyskapning i frisørbransjen.

Dette er sammensatte behandlingsopplegg ( pakker ) som tar sikte på å forenkle riktig bruk av produkter sammen med klippen og stylingen. Og ikke minst valg av riktige preparater til hjemmebruk.

Her kan du velge den pakken som du mener er best for deg og dine ønsker! 

Den store forbedringen med denne nyskapningen, er at det er letter for deg som kunde å ta stilling til hva du egentlig ønsker, fordi pakkene er detaljert satt opp. Den aller største nyheten er likevel at mange av pakkene inneholder 2 valgfrie (forskjellige) produkter. Dette er produkter som du etter eget valg ( eller i samråd med oss ) kan ta med degnår du går.

Pakkene er rabattert, og våre leverandører er med på spleiselaget for å gjøre disse pakkene rimelige og innholdsrike.

Når du leser om pakkene våre, og du vil se at prisen som er satt opp pr. produkt er gjennomsnittelig.Prisen er satt til kr. 220,- pr. produkt, men mange av produktene våre er dyrere, og noen billigere. Men du er sikret gode produkter til håret ditt, og vi er sikret en fornøyd kunde. I flere av pakkene er rabatten tilsvarende ett produkt. For de minste pakkene noe mindre. Og for de største noe mer.Her kan du få en grundig og gjennomført behandling som tar vare på uttrykket både i klipp og farge, og som samtidig tar vare på hårets behov for ”mat”.

Mer detaljer hva pakkene inneholder kan du lese under Tilbud og Priser.

Beskrivelse av pakkene.   Se frisyrer.  Bestille time.    Oversikt over behandlinger.

Comments for this post are closed.