10 håtrender vår 2014.


10 HÅRTRENDER VÅR/SOMMER 2014

Backsleek, tilfeldig, rett hår, gyllen hud, naturlig frisk makeup og lekne assessorarer – SS-catwalken for 2014 har mye vi kan glede oss over. Og det beste av alt; frisyrene er vakre og fullt mulig å adoptere! Vi gir deg VÅR/SOMMER-catwalkens TOPP 10 hotteste hår.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_1

 

Wet-look var blant annet å se under visningene til Kenzo, House of Holland og Jason Wu. Frisyren varierer mellom å være gredd bakover eller til siden og fungerer godt når den kombineres med løse lengder i matt tekstur som gir en fin kontrast eller en lav hestehale.

Prøv deg på trenden ved å blande JOIGEL MEDIUM og SUPER SHINE i hendene og påfør i håndkletørt hår. Start på sidene og i front ved røttene. Gre så gjennom med en grovtannet kam for å fordele produktet og samle håret.
La håret lufttørke. Bruk TEXTURE BOOST i lengder og spisser for røffere tekstur og matt kontrast.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_2
Bob’en var stor i 2013 og ser også ut til å ta 2014 med storm. Den ble sett i mange former og lengder på vår- og sommercatwalken, alt fra rett og glatt til oppklippet og teksturert. Skal du spare til en bob eller har du bare lyst på en forandring fra langt hår? Prøv en frisyre med halvlange lengder denne sesongen. Den krever minimalt med styling og fungerer også til de fleste hårtyper. Til denne frisyren er ANIMATE ideell å føne på for volum, fleksibelt hold og maksimal glans.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_3
Fletter er hårtrenden som fortsetter å dukke opp på catwalken og vi klager ikke. Denne sesongen er flettene alltid rufeste og enten matte eller glansfulle. Praktisk for de av oss som ikke er perfeksjonister! Skaff deg et hårpudder som gir deg volum og godt grep og en hårspraysom forsegler frisyren.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_4

 

Ved å mestre trendhestehalen for SS14 kan du si adjø til dårlige hårdager. Her skal håret være superglatt og festet lavt i nakken. Avslutt med en hårspray som gir glans for en chic og elegant look.

 

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_5
På vår/sommer-catwalken er naturlige og myke bølger med et tilfeldig preg sterkt representert hos Versace, Diane von Furstenberg og Calvin Klein. Bølgene skal være myke og skinnende eller wet-look-teksturerte med midtskill, og jo mer tilfeldig plassert og bustete jo bedre.

Bruk saltvannsspray i fuktig hår og la det lufttørke for en laid-back look. For separasjon og hold kan du spraye lett over med TRANSFORM.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_6
Sesongens oppsetninger er myke og avslappede. Deler av håret henger løst og det skal være volum i røttene for en feminin look som rammer inn ansiktet.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_7a

Dette er sesongen du kan være kreativ med hårpynten. En dårlig hårdag kan forvandles til en bra en ved å bruke et spesielt tilbehør – alt fra blomsterkranser til pene hårbøyler og skjerf. Hold resten av håret enkelt for en elegant look.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_7b

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_8
Holly Fulton og Maria Grachvogel viste modeller med retro krøller på SS14-catwalken. Looken har en moderne tvist med sin dype sideskill (trend nummer 9) og store, trendy bølger.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_9

Denne sesongen har sideskillen blitt enda dypere. Den androgyne og gutteaktige trenden oser selvtillit og kan se supersexy ut. Denne frisyren er ideell om du ønsker å vise frem øredobbene dine – uansett om du velger å ha håret hengende fremover som Holly Fulton eller trukket glatt bak ørene som Dries Van Noten.

V14_Haartrender_SS_Tendenzer_10
Nå skal langt hår skal være helt glatt og skinnende i følge Miu Miu, Burberry Porsum og Chloé. Hårets kvalitet er veldig synlig i en look som dette, bruk derfor en børste som ikke sliter på håret og ta hårkur minst en gang i uken.

Av: Monica Németh Christoffersen Foto: Bulls / Christopher Macsurak / Produsentene

Fra en av våre samarbeidspartnere: Tendenz.net.

Comments for this post are closed.