Hårkur

Av Lindmark Frisør Hamar

Virker håret ditt tørt og livløst? Prøv en av våre hårkurer. Disse spesialpreparatene har utviklet seg voldsomt de senere årene, og de er i dag et godt bidrag til et velpleid utseende.
Kurene er tilpasset de forskjellige hårtypene, slik som tørt og livløst hår, proteinmangel som ofte oppstår ved bleking, tynne, fine hår som trenger stivelse osv.

Hårkurer har vanligvis blitt brukt som erstatning for stoffer som forsvinner fra håret i forbindelse med farginger, blekinger, bruk av varmeverktøy, men også rett og slett på grunn av vær og vind. Sol og saltvann er også som kjent en vanlig årsak. Innendørs er det som regel tørr luft, der varmepumpene og klimaanlegg har bidratt til at håret er enda mer utsatt.

Kur 1
Hurtigkur

Denne kuren er en enkel og hurtig behandling som er ment som førstehjelp for håret, eller som en oppbacking for andre behandlinger, som farge, bleking og striping.
En slik kur før fargebehandling gjør at fargen sitter bedre, og holder seg lenger blank og fin.

1 trinns kur med henholdsvis fuktighet og proteintilsetninger.
Tilpasses hårtypen. Avsluttes med en conditioner for å lukke skjellaget.
Kuren tilpasses hårtypen, og avpasse etter hva den skal virke for.

Kuren tar 5 minutter og koster kr. 110,-
(Denne kuren kan ikke bestilles i nettbookingen, men kan gjøres uten forhåndsbestilling sammen med kllipp/vask/styling og/eller fargebehandling).

Kur 2
Fuktighetskurer.

Disse kurene passer til hår med naturlig fall og krøller, hår som er blitt ”vintertrøtt” av tørr fyring og aircondition, og etter mye bruk av stylingmidler og mekaniske på virkninger ( slik som rettetang, krølltang osv )

3 trinns kur med hovedfokus på fuktighetsbindende stoffer. Første delen av kuren er et stoff som reparerer og binder skjellaget i håret Neste ingrediens er fuktighetsbindende stoffer som blir mikset opp med proteintilsetninger, og massert 5 min. inn i håret. Til slutt brukes en conditioner som lukker skjellaget..

Som oftest passer denne kuren til hår som har fått litt åpninger i skjell-laget, og dermed mister noe av sin naturlige fuktighet. Håret mister også en del av de naturlige ” smørestoffene ” som binder skjell-laget sammen, Hår som har fall eller krøller er også ofte i denne kategorien. Håret kan pga alt dette virke uregjerlig, og er dermed vanskelig å få orden på.

Kuren koster kr. 235,-
Dettte er en av mange varianter av kurer som blir brukt i forbindelse med våre pakketilbud.

Kur 3
Proteinkurer

Disse kurene passer i første rekke til hår som mekanisk eller kjemisk slitt. Hovedgruppen som trenger denne kuren er alle med bleket eller stripet hår. Disse prosessene gjør at håret mister litt av evnen til å være elastisk. Og da sier vi at håret er ”dødt”.
Kuren passer også for de som har ødelagt håret sitt gjennom kjemiske eller mekaniske påkjenninger. I disse tilfellene kan kuren omgjøres til en grunnleggende oppbygning av hårstrået. I et slik tilfelle må kundene selv ha oppfølgingskurer til hjemmebruk, fordi en eller to kurer i salongen ikke er nok.

3 trinns kur med hovedfokus på proteintilsetninger. Første delen av kuren er et stoff som reparerer og binder skjellaget i håret. Neste ingrediens er selve proteinkuren som mikses opp med fuktighetsbindende stoffer, og masseres inn i håret i 5 min. Tilføres så varme for å optimalisere virkningen. Til slutt brukes en conditioner som lukker skjellaget i håret.

Som oftest passer denne kuren til hår som er naturlig bleket, eller som er bleket kunstig. Enten som striper eller helblekinger. Gjentatte farginger av håret for ofte, vil også kunne gi både proteinmangel og fuktighetsmangel.

Kuren koster kr. 235,-
Det er en av mange varianter av kurer som blir brukt i forbindelse med våre pakketilbud.

Kur 4
Volumkurer

Disse kurene passer i første rekke til hår som er tynt og som mangler spenst. Disse hårtypene er gjerne tynne (5-6 skjellag ), mangler evne til å holde sin egen vekt oppe ( lite stivelse ), og tåler dårlig vekten av stylingmidler.
Hovedgruppen som trenger denne kuren er alle med tynne hårstrå. Disse prosessene gjør at håret mister litt av evnen til å være elastisk. Og da sier vi at håret er ”dødt”.

4 trinns kur med hovedfokus på tilsetning av stivelse. Første delen av kuren er et stoff som reparerer og binder skjellaget i håret Neste ingrediens er selve kuren som mikses opp med proteinstoffer, og masseres inn i håret i 5 min. Tilføres så varme for å optimalisere virkningen. Til slutt brukes en stivelsesforsterker , og deretter conditioner som lukker skjellaget i håret.

Som regel passer denne kuren best til hårtyper som er tynne og har dårlig bæreevne. Men ofte er dette kombinert med striper, og proteinet er derfor i disse tilfellene viktig for sluttresultatet.
Kuren kan ikke hjelpe i tilfeller der det er utskillelse i hodebunnen som er grunnen til at håret faller sammen.

Kuren koster kr. 235,-
Det er en av mange varianter av kurer som blir brukt i forbindelse med våre pakketilbud.

Kur 5
Alt-i-ett.

4 trinns hår hårrkur med fokus på alle tilsetningsstoffer som er nødvendig for at håret skal få de stoffene som trengs for å bli blankt og smidig.
Dette er en utvidelse av kur nr. 2 og 3, og til dels 4, og i tillegg blir det utført en hodebunnsmassasje for maksimal effekt. En avslappende kuropplevelse som tar fra 20 til 30 min.

Disse kurene koster kr. 430,-
Denne hårkuren kan ikke bestilles i vår nettbaserte bestillingsmodul.

Kur 6. Keratinkur                                                                                                                                                                          

Keratinkurene er laget for å styrke skjellaget i håret. Formålet er å forhindre at håret bruser seg, og at det blir mykere og dermed lettere å stelle. Styling sitter bedre, og håret «roer» seg ned. I denne kuren brukes varmebehandling på håret, ved at håret blir behandlet med rettetang på 180-200 grader. Denne varmen aktiviserer kuren, og gjør at den får langtidseffekt. Kuren tar en time, og koster kr. 850,-. Inkludert i dette er også 2 produkter for hjemmebruk, som er helt nødvendig for å opprettholde effekten.

Denne kuren kan ikke bestilles gjennom bestillingsmodulen. Bruk salongtelefonen 62 52 33 20