Virker håret ditt tørt og livløst? Prøv en av våre hårkurer. Disse spesialpreparatene har utviklet seg voldsomt de senere årene, og de er i dag et godt bidrag til et velpleid utseende.

Kurene er tilpasset de forskjellige hårtypene, slik som tørt og livløst hår, proteinmangel som ofte oppstår ved bleking, tynne, fine hår som trenger stivelse osv.

Hårkurer har vanligvis blitt brukt som erstatning for stoffer som forsvinner fra håret i forbindelse med farginger, blekinger, bruk av varmeverktøy, men også rett og slett på grunn av vær og vind. Sol og saltvann er også som kjent en vanlig årsak. Innendørs er det som regel tørr luft, der varmepumpene og klimaanlegg har bidratt til at håret er enda mer utsatt.

Kur 1
Hurtigkur

Vask bilde

 

Denne kuren er en enkel og hurtig behandling som er ment som førstehjelp for håret, e

ller som en oppbacking for andre behandlinger, som farge, bleking og striping.

En slik kur før fargebehandling gjør at fargen sitter bedre, og holder seg lenger blank og fin.

1 trinns kur med henholdsvis fuktighet og proteintilsetninger.

Tilpasses hårtypen. Avsluttes med en conditioner for å lukke skjellaget.
Kuren tilpasses hårtypen, og avpasse etter hva den skal virke for.

 

Kuren tar 5 minutter og koster kr. 110,-
(Denne kuren kan ikke bestilles i nettbookingen, men kan gjøres uten forhåndsbestilling sammen med kllipp/vask/styling og/eller fargebehandling).

Kur 2
Fuktighetskurer.

Disse kurene passer til hår med naturlig fall og krøller, hår som er blitt ”vintertrøtt” av tørr fyring og aircondition, og etter mye bruk av stylingmidler og mekaniske på virkninger ( slik som rettetang, krølltang osv )

3 trinns kur med hovedfokus på fuktighetsbindende stoffer. Første delen av kuren er et stoff som reparerer og binder skjellaget i håret Neste ingrediens er fuktighetsbindende stoffer som blir mikset opp med proteintilsetninger, og massert 5 min. inn i håret. Til slutt brukes en conditioner som lukker skjellaget..

Som oftest passer denne kuren til hår som har fått litt åpninger i skjell-laget, og dermed mister noe av sin naturlige fuktighet. Håret mister også en del av de naturlige ” smørestoffene ” som binder skjell-laget sammen, Hår som har fall eller krøller er også ofte i denne kategorien. Håret kan pga alt dette virke uregjerlig, og er dermed vanskelig å få orden på.

Kuren koster kr. 235,-
Dettte er en av mange varianter av kurer som blir brukt i forbindelse med våre pakketilbud.

Kur 3
Proteinkurer

Disse kurene passer i første rekke til hår som mekanisk eller kjemisk slitt. Hovedgruppen som trenger denne kuren er alle med bleket eller stripet hår. Disse prosessene gjør at håret mister litt av evnen til å være elastisk. Og da sier vi at håret er ”dødt”.
Kuren passer også for de som har ødelagt håret sitt gjennom kjemiske eller mekaniske påkjenninger. I disse tilfellene kan kuren omgjøres til en grunnleggende oppbygning av hårstrået. I et slik tilfelle må kundene selv ha oppfølgingskurer til hjemmebruk, fordi en eller to kurer i salongen ikke er nok.

3 trinns kur med hovedfokus på proteintilsetninger. Første delen av kuren er et stoff som reparerer og binder skjellaget i håret. Neste ingrediens er selve proteinkuren som mikses opp med fuktighetsbindende stoffer, og masseres inn i håret i 5 min. Tilføres så varme for å optimalisere virkningen. Til slutt brukes en conditioner som lukker skjellaget i håret.

Som oftest passer denne kuren til hår som er naturlig bleket, eller som er bleket kunstig. Enten som striper eller helblekinger. Gjentatte farginger av håret for ofte, vil også kunne gi både proteinmangel og fuktighetsmangel.

Kuren koster kr. 235,-
Det er en av mange varianter av kurer som blir brukt i forbindelse med våre pakketilbud.

Kur 4
Volumkurer

Disse kurene passer i første rekke til hår som er tynt og som mangler spenst. Disse hårtypene er gjerne tynne (5-6 skjellag ), mangler evne til å holde sin egen vekt oppe ( lite stivelse ), og tåler dårlig vekten av stylingmidler.
Hovedgruppen som trenger denne kuren er alle med tynne hårstrå. Disse prosessene gjør at håret mister litt av evnen til å være elastisk. Og da sier vi at håret er ”dødt”.

4 trinns kur med hovedfokus på tilsetning av stivelse. Første delen av kuren er et stoff som reparerer og binder skjellaget i håret Neste ingrediens er selve kuren som mikses opp med proteinstoffer, og masseres inn i håret i 5 min. Tilføres så varme for å optimalisere virkningen. Til slutt brukes en stivelsesforsterker , og deretter conditioner som lukker skjellaget i håret.

Som regel passer denne kuren best til hårtyper som er tynne og har dårlig bæreevne. Men ofte er dette kombinert med striper, og proteinet er derfor i disse tilfellene viktig for sluttresultatet.
Kuren kan ikke hjelpe i tilfeller der det er utskillelse i hodebunnen som er grunnen til at håret faller sammen.

Kuren koster kr. 235,-
Det er en av mange varianter av kurer som blir brukt i forbindelse med våre pakketilbud.

Kur 5
Alt-i-ett.

4 trinns hår hårrkur med fokus på alle tilsetningsstoffer som er nødvendig for at håret skal få de stoffene som trengs for å bli blankt og smidig.
Dette er en utvidelse av kur nr. 2 og 3, og til dels 4, og i tillegg blir det utført en hodebunnsmassasje for maksimal effekt. En avslappende kuropplevelse som tar fra 20 til 30 min.

Disse kurene koster kr. 430,-
Denne hårkuren kan ikke bestilles i vår nettbaserte bestillingsmodul.

Kur 6. Keratinkur                                                                                                                                                                          

Keratinkurene er laget for å styrke skjellaget i håret. Formålet er å forhindre at håret bruser seg, og at det blir mykere og dermed lettere å stelle. Styling sitter bedre, og håret «roer» seg ned. I denne kuren brukes varmebehandling på håret, ved at håret blir behandlet med rettetang på 180-200 grader. Denne varmen aktiviserer kuren, og gjør at den får langtidseffekt. Kuren tar en time, og koster kr. 850,-. Inkludert i dette er også 2 produkter for hjemmebruk, som er helt nødvendig for å opprettholde effekten.

Denne kuren kan ikke bestilles gjennom bestillingsmodulen. Bruk salongtelefonen 62 52 33 20

Fargebehandlinger

Av Lindmark Frisør Hamar

Hele ideen med å farge håret er å framheve klippen og personligheten til kunden. Valg av farger er avgjørende for om disse er kledelige for kunden, om de passer til hudfargen, øyefargen osv.
Vi utfører alt fra hele farginger, hele farger med striper, to-farget hår (eller flere), striper (lyse eller mørke), med forskjellige teknikker etter ønsket sluttresultat. Man kan sette inn disse fargene som lette skimmerfarger, eller som vanlige farger.

Ettervekst:
Den klassiske ettervekstmetoden. Farge blir tatt på i etterveksten etter forrige farging.
Kan kombineres med en fargeoppfriskning i resten av håret. I et slikt tilfelle brukes en lettere mincolorasjonsfarge i spissene for å jevne ut fargen, og for å øke glans og smidighet. Klassisk farge kan brukes i hele håret der dette er nødvendig for det ferdige resultat.

Farging hele håret – en farge:
Farge blir først satt inn i etterveksten etter forrige farging, hvis det er nødvendig.
Så tilføres en fargeoppfriskning i resten av håret, enten som minicolor eller som vanlig farge.

Farging hele håret – 2 eller flere farger:
Farging kombinert med farge nummer to i partier eller i spissene.
Farge nummer to kan også legges inn som «hidden colours», dvs at farge nummer to ligger under orginalfargen, og synes i varierende grad ettersom håret ligger, og etter stylingmetode.
Helfarge kan også kombineres med striper, da særlig foliestriper og blekestriper. Stripene kan være lyse, eller en annen matchende farge.

Farging hele håret – kombinert med bleking:
Kan være delvis det samme som over.
En annen variant er farging i bunnen, og bleking i spissene.
Bleking kan også legges oppå fargen som solbleking.
Her kan det også forekomme at folier blir satt inn med bleking direkte oppå fargen for å oppnå en effekt.

Farging – lystoning:
Det samme som farging, men det brukes spesielle lystoningsfarger so kan lysne inntil 4 fargetoner. Lystoning virker bare på naturlig hårfarge. Dvs at hvis håret er farget mørkt på forhånd, kan ikke disse fargen lysne håret. Der det er brukt mørke eller for eksempel røde farger på forhånd, må håret blekes for å få et ønsket lyst resultat.

Bleking- striper hette:
Bleking med hette, hettestriper, er den klassiske måten å lysne hår på. Håret dras ut gjennom en hette i tynne striper, og man oppnår et jevnt lysere resultat. Ulempen ved metoden er at det er vanskelig å fa lysnet underhåret, bade på sidene og i nakken. Men til sitt bruk er metoden god.

Bleking – striper folie:
Foliestriper brukes der man ønsker striper jevnt over hele hodet. Man kan få tynne striper også med folie, men det vanlige er at kundene velger å få litt mer dekning enn med den andre metoden. De som ønsker en ganske tett lysning ned mot skillen på toppen, og som ikke ønsker helbleking, må velge denne metoden. Foliestriper er tidkrevende, og spesielt på langt hår tar det lang tid å gjennomføre behandlingen
Foliestriper kan også brukes som fargeeffekt sammen med annen farge, enten som lysere striper, eller ved å bruke en annen farge enn resten av håret.

Bleking striper – solbleking:
Dette er metode der bleking blir kammet inn i håret der det ønske lysere partier eller striper.
Metoden kan brukes sammen med hel farging, ved at bleking kammes inn, og lager et spill i håret.

Bleking – helbleking:
Helbleking vil si at alt håret blir bleket. Hvis håret har en uønsket farge, som er for mørk, for rød, eller en blanding av farger, er helbleking det eneste som hjelper hvis man ønsker å bli lys.
Denne behandlingen er kraftigere enn de andre fargemetodene, og man må regne med at håret mister litt av spensten, og kan noen ganger virke tørrere etter behandlingen.
Noen fargetyper er relativt lette å bleke ned, mens en del andre typer farger er mye vanskeligere å kvitte seg med. Noen av fargene som man kjøper på ”supern” er nesten helt umulig å bleke med vanlig blekeblanding.

Minicolorasjon – demifarge:
Dette er farger som er uten vannstoff. Fargen dekker ikke 100 % grått hår. Demi – fargene har det samme brede utvalg av farger som klassiske farger.
Disse fargene kan også kjøpes til hjemmebruk.
I salongen brukes disse farge ofte til å friske opp, eller endre nyanser i hår. Farge gir et veldig blankt hår. Kan også blandes med hårkur for å gjøre håret ytterligere blankt.

Skimmerfarge:
Paul Mitchell har lansert en helt ny fargetype for hår.
Det er en transparent farge som er ment å hold seg i 4 uker.
Disse farge er temmelig kalde, i forhold til klassiske farger, og det største markedet for denne fargetypen, er der vi ikke ønsker å lage en fullstendig dekning av grått hår. Men tvert i mot å bare legge et ”skimmer ” utenpå håret.

Fargen går gradvis ut av håret, uten at det blir noen nevneverdig ettervekst. Dette kan være en stor fordel der ønsket er at håret ikke skal se ”farget” ut.
Fargen tar bare 15.20 min, og er en enkel metode for å friske opp, og jevne ut eksisterende farge.

Hårkurer og fargebehandlinger:
Noen av våre hårkurer er spesiallaget for farget hår. Disse kurene er ment å bruke FØR fargebehandlingen, for å ”preppe” det. Dette kan være avgjørende for et jevnt og vellykket resultat. Fargen sitter også lengre, og holder seg glansfull over tid.
Noen av våre behandlingspakker inneholder også 2 preparater til hjemmebruk, slik at du fortsetter pleien av håret hjemme. Eks. sjampo – conditioner – kur, stylingprodukt, eller et annet produkt som passer, og er tilpasset din hårtype.

Les mer om disse Pakketilbudene under ”Tilbud og Priser”.

FargeLindmarkFrisorHamar_New

FargeLindmarkFrisorHamar_2

Flere av frisørene våre elsker oppsett. Oppsett gir rom for mange muligheter og utløp for krativitet. Dagens motebilde er preget av langt og halvlangt hår, og det er morsomt å forandre utseende og stil en gang i blant, og der er håroppsett et fint virkemiddel for å «skeie» ut en kveld.Frisøren har ofte en stor grad av frihet til å velge teknikker, verktøy osv. for å oppnå et ønsket resultat. Vi kan neven krøller, opprullingsteknikker, rette ut, bruk av løshår og extentions, og ikke minst hva man ønsker å bruke av pynt i håret. Håret trenger heller ikke å være så veldig langt for å få en fin oppsett. Du kan gjerne ta med et bilde for å illustrere hva du ønsker.

Lindmark Frisør har en del brudepynting. Bruden har en frisør til disposisjon hele dagen. Prøvetime er inkludert i denne behandlingen. En stor dag både for bruden OG for frisøren. Vi bruker timepris på denne behandlingen.

Kontakt oss for mer info. Telefon 62 52 33 20 (salongtelefonen).

Ida flette tvinne

BrudLindmark

Permanenter struktuomforming

Av Lindmark Frisør Hamar

20140509_160955KrøllerPermanent

 

Vi bruker markedets beste preparater for å få en vellykket omforming av håret

Dette kan gjøres på hele håret, eller på gjenstridige partier.

Man bruker kjempestore spoler til lett omforming og fall,

eller mindre spoler til en større omforming med mindre krøller.

 

Hairextendion

Av Lindmark Frisør Hamar

Hairextentions (hårforlengelse) har vært mye brukt i Norge i de siste 10-15 årene.

Enten som forlengelse av allerede ganske langt hår, eller som forlengelse av halvlangt hår, der intensjonen er å spare til langt. Spareperioden blir ganske mye kortere!

Extentions er også brukt for å forlenge spesielle partier, som for eksempel luggen, der det er ønskelig, eller bare som fyll for å gjøre håret tykkere. Blant barn er det attraktivt å få en eller to striper i håret som effekt. Vi har hår fra Mo-Ve/Jalvad og She.

I dag finnes det et hav av produkter og muligheter innen hårforlengelse. Det er stor variasjon i kvaliteten på disse hårene, alt etter leverandørenes seriøsitet og kunnskap/utdannelse.

Vi bruker extention-hår med keratinfester. Et naturlig ext. hår gir samme effekt som naturlig hår, og det kan farges. Hår leveres i 73 forskjellige farger.

For å vurdere hva vi kan gjøre for en kunde, må vi nesten se personen, og ut i fra det bestemme hårlengden som kan brukes, og bestemme hvilken farge som er aktuelt. Og da kan vi si hva det koster.
Denne typen hår trenger spesielle pleieprodukter for å opprettholde sin naturlige glans.

Under et eksempel på punkt extention.

 

Punkt extention

Ring oss for mer info.
Tlf: 62 52 33 20

 

Her kan du se et eksempel til.

 

 

 

 

 

Farging av vipper og bryn

Av Lindmark Frisør Hamar

Mens du allikevel sitter i stolen, tar det kort tid å farge vipper og bryn.ZZ3

Dette kan for eksempel gjøres under virketiden på farge i håret.

Kanskje du også trenger å forme brynene?

Dette er en tjeneste du ikke kan bestille gjennom vår bestillingsmodul på nett,

derfor må telefonen tas i bruk.  62 52 33 20 (salongtelefonen)